Zaokretna hladionička vrata

Hladionička okretna vrata ugrađuju se u panele debljine 60 mm i više, na komore za temperaturno područje rada od -40°C do + 70°C.
Vratno krilo debljine 60 mm za pozitivno i 100 mm za negativno temperaturno područje rada proizvedeno je od pocinčanog čeličnog lima tipa DX51D-Z275, obojenog u bijelu boju prema RAL 9010 ili inox lima kvalitete AISI 304, završne obrade Scotch Brite. Standardne veličine čeličnog lima su 0,5 mm ili 0,6 mm. Vratna krila ispunjena su poliuretanskom pjenom gustoće 40-42 kg/m3. Vrata za negativno temperaturno područje rada opremljena su grijačem integriranim u brtvenu gumu.

Dovratnik je proizveden od višekomornog PVC profila izuzete čvrstoće i izolacijskih svojstava sa svim integiranim elementima za šarnire te vijcima za podešavanje visine dovratnika. Osnovni model dovratnika, namijenjen za ugradnju u panel debljine 60 mm za pozitivno i 100 mm za negativno temperaturno područje rada, moguće je nadograditi PVC umetcima visine 20,30 i 40 mm ili njihovim kombinacijama ovisno o debljini panela u koji se ugrađuju.

 

OPCIJE

•    Otvor za kolosijek
•    Podne forme
•    PVC umetci

Fleksibilnost proizvodnog procesa omogućuje proizvodnju nestandardnih dimenzija vrata.

Vrata su opremljena bravom od kvalitetog kompozitnog materijala i cilindrom za zaključavanje. Vrata su opremljena ''ANTIPANIC'' fluorescentno označenim mehanizmom za otvaranje iznutra. Vrata su opremljena šarnirima od kvalitetnog kompozitnog materijala koji prilikom otvaranja vrata odižu vratno krilo te na taj način produljuju radni vijek podne brtvene gume. Svaki šarnir moguće je podešavati u sve tri osi što omogućava precizno centriranje vrata.


PODNE FORME DOVRATNIKA

  • OSNOVNI model namjenjen je za rashladne komore bez podnog panela sa završnim slojem građevinskog poda u komori.

  • OPCIJA 01 sadrži inox prag na koji prijanja podna brtvena guma.

  • OPCIJA 02 koristi se kod novogradnje tako da se isti ugradi na visinu budućeg poda kako bi se osiguralo da podna guma vratnog krila prijanja na građevinski pod objekta. Funkciju ojačanog praga za prijelaz viličara obnaša aluminijski ''L'' profil visine 50 mm.

  • OPCIJA 03 namijenjena je za komore kod kojih je podni panel komore na nivou građevinskog poda ostatka objekta. Debljina podne kutije ovisi o debljini podnog panela.


DVOKRILNA OKRETNA VRATA

Dvokrilna okretna vrata sastoje se od glavnog i pomoćnog krila jednake ili različite širine. Pomoćno vratno krilo se zatvara u dvije točke, na podu i stropu, pomoću preklopne brave dok se glavno krilo zatvara na pomoćno pomoću hladioničke brave opremljene cilindrom za zaključavanje. Vratno krilo proizvodimo i u inox limu kvalitete AISI 304, završne obrade Scotch Brite.

JoomShaper