Agregati

Profil tvrtke i povijest

U sklopu širih napora za promicanje održivog  gospodarskog razvoja TEHNOLINK d.o.o.  je osnovan 2005. s glavnim ciljem pružanja inovativnih i pouzdanih rješenja za energije. U međuvremenu TEHNOLINK d.o.o. postao je jedan od najvećih proizvođača dizel generatora na jugu istočne Europe te brzo raste još od njegovog osnutka. Glavni cilj je nastaviti na taj način.

 

Poslovna filozofija

TEHNOLINK d.o.o. ima visoke ciljeve na razini filozofije. Timski rad u kombinaciji s našim stručnim osobljem donosi uspjeh. Vođeni primjerom mnogih uspjeha u području poslovanja konsolidirali smo svoju jedinstvenu poziciju na globalnom tržištu. Sa stalnim obrazovanjem držimo korak po korak s tehnološkim inovacijama. Nastojimo potaknuti naše okruženje sa stalnom motivacijom u proizvodnji visokokvalitetnih dizelskih generatora.


Vizija i misija

Misija naše tvrtke je pouzdan i potpuno posvećeni poslovni partner klijentima pružanjem vrhunske usluge kupcima u proizvodnji, uslugama i ugradnji elektroopreme s naglaskom na dizelske generatore. Naša vizija je biti jedinstven i vodeći proizvođač energetske opreme na domaćem tržištu, kao i uzimanje značajne pozicije na međunarodnom tržištu te svjetski poznatu tvrtku.


Sustav upravljanja kvalitetom

Kvaliteta politike TEHNOLINK d.o.o. je:

  1. poslovanje na visokoj razini predanosti u ispunjavanju zahtjeva i očekivanja naših klijenata u svakom trenutku kao glavni cilj
  2. kontinuirano praćenje eksploatacije ponašanja naših proizvoda, preventivno djelovanje pomoću udaljenog uređaja za nadzor
  3. stvaranje i održavanje dobrih partnerskih odnosa
  4. kontinuirano ulaganje u tehničko-tehnološki razvoj i poboljšanja
  5. kontinuirano poboljšanje uvjeta za rad zaposlenika
  6. povećanje udjela na tržištu korištenjem suvremenih metoda, opreme i tehnologije
  7. razvoj i modernizacija kvalitete.


Inženjering

Naši proizvodi su dizel generatori jačine do 2200kVA zapakirani u otvorenim prijenosnim postoljima, nadstrešnicama ili ISO kontejnera. Također nudimo manje jedinice na prikolicama. Za naše jedinice koristimo Perkinsa, Volvo, Iveco, MTU, Yanmar, MAN, Doosan, SS kao i ABB, Marelli, Mak Alte i Stamford generatore. TEHNOLINK d.o.o. dobio je odobrenje za distribuciju i održavanje Iveco industrijskih i Genset motora. Osim toga koristimo logiku DEIF i COMAP za kontrolu Genset, kao i proizvode od renomiranih proizvođača kao što su ABB, Siemens, Schneider, Socomec za energetske opreme, prekidače, motorizirane Change-overe itd.


Kapaciteti i uvjeti

TEHNOLINK d.o.o. trenutno zapošljava 32 osobe. Naša tvrtka posjeduje proizvodnju i montažnu zgradu, zgradu spremište ukupne površine od 1800 m², a otvoreni prostor površine od 12.000 m². Ponosimo se našem vrhu proizvodne linije i pogonu koji je opremljen sa najnovijim CNC strojeva i elektrostatske opreme koji nam omogućavaju proizvodnju visoko optimizirane i osobito pouzdana prijenosna postolja, nadstrešnice, slabljenje zvuka kontejnera i druge aktivnosti.


Usluge i rezervni djelovi

Za naše klijente smo organizirali specijalizirani servis. U odjelu usluga rade visoko obučeni profesionalci. Imamo 6 mobilnih servisnih timova, svaki opremljen sa svim alatima i rezervnim dijelovima potrebnih za održavanje i servisiranje generatore. Svi naši klijenti imaju 24/7 dostupnu podršku, naše ekipe su u stanju biti na mjestu ugradnje generatora u manje od 6 sati. Imamo veliku zalihu OEM rezervnih dijelova u vrijednosti 300.000 € koji garantiraju brzu i kvalitetnu uslugu.

 

JoomShaper